torsdag 25 december 2008

Juldagen

Ja då var det över. Strumporna tömda, klapparna är borta och granen står helt allena. Så fort det är över... på bara ett par timmar. Tänk ändå vad man hinner på dessa timmar, du hinner trycka i dig så mycket mat som du egentligen borde äta på ett helt år. Spendera så mycket pengar på saker som du också borde spendera på ett helt år. Ja jag säger bara det, det är tur att det är jul EN gång om året. Personlig konkurs annars.

Men vilken härlig dag, det är ju ändå god mat i glade vänners lag, överraskning med klappar, glada miner överallt, lek och skratt. Snön som faller utanför fönstret... Det blev en bra jul i år.
Han där uppe tyckte vi var värda en vit jul i år. TACK!
Gossen fick skridskor i julklapp av sin farmor, så nu måste jag damma av min gamla så jag kan åka lite med honom. Så, du där uppe?! Kan du slänga in lite frys grader också så det blir lite skridsko åkning?! Tack på förhand.

Vill passa på att gratulera min käre storebror som fyller år idag, vi ska fira honom i morgon för jag jobbar i kväll :-( Jag tycker själv att jag har fixat en jätte fin present, kan tyvärr inte skriva vad det är för det kan ju finnas en chans att han läser bloggen, i morgon kanske...

Cheers

1 kommentar:

 1. Tack gumman för en underbar Julafton, och ett vackert blogginlägg.

  Ser fram emot att träffa dig, Jocke och framför allt dina underbara barn!

  Längtar, längtar, längtar...

  Puss och kram!

  Johan

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)