tisdag 19 maj 2009

Grävning igång

Grävning igång, här ska grävas för kung och fosterland!
Känns som hela trädgården är uppgrävd förtillfället, men det ska väl bli bättre med tiden. Man undrar lite om man har tagit vatten över huvudet när vi började gräva i all sten... suck. Kan inte begripa att man kan ha så här mycket sten i en trädgård. Men så bor man också i småland. Men vill man ha en någorlunda okej gräsmatta så var detta ett ont måste. De stora stenarna går ju inte att göra så mycket åt, och vill inte heller. Utan vi ska göra ett fint sten parti med singelsten och kant sten, vilket jag tror kommer att bli fint när det blir färdigt.
Skam den som ger sig.
Jag och min lilla familj var på en liten "husa runda" i helgen, vi körde runt kollade på hus för att få lite inspiration. Just ett hus som ligger utanför Ryd, är helt fantastiskt fint och ligger helt underbart! Fin nylagd gräsmatta, fina kantstenar och rabatter, helt underbart snyggt!

Cheers


Vad har man gett sig in på?


4 kommentarer:

 1. Finns många fina hus...men huvudsaken är att de som bor i dem är lyckliga:)

  SvaraRadera
 2. ABSOLUT!Det är det viktigaste.

  Jag känner en fin härlig trädgård skulle jag och min familj trivas i som fisken i vattnet! Mycket härlig lek i det härliga gräset!

  Cheers

  SvaraRadera
 3. Ja en stor trädgård med mkt lekmöjligheter,och med frukt och bär som barnen kan gå o mumsa på,det är en dröm som ska bli här hos oss,är en bit på väg...Kul att följa ert arbete oxå!:)Ulle

  SvaraRadera
 4. Jag vet hur ni känner men känslan blir 1000 gånger starkare och positivt när ni är klara. Det är en tillfredställelse! Men vad är det som kostar så mycket med att lägga kantsten? Du kan ju välja betongsten det är hyfsat billigt. Lycka till my friend! //Cissi

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)