söndag 8 mars 2009

Rolig helg!

Varför ska helgen alltid gå så fort när man har roligt? Har varit min jobba helg, men jag tog ledigt lördag kväll och söndag dag, SKÖNT! Jag har varit på P-A-R-T-Y! En liten tjej fest då utgången blev Växjö, Grace. Har varit planerad sen länge, men med sjukdomar som hela tiden dyker upp så är det inte alltid så lätt att klaffa in med alla.
Vi hade jätte trevligt på förfesten, sen brukar det ju alltid bli stressigt när man ha en buss mans ska hinna med. I allt kaos så glömmer ena tjejen sin plånbok, men det är lugnt pengar fixar vi! Men hur ska vi komma in, tydligen jätte hårda på leg. Men jag är optimisten själv, det är klart att vi kommer in! Vi är ärliga och säger som det är, och så slänger vi på vår charm också! Det funkade! Vi är inne! Vi hänger in våra kläder, får vår bricka och beger oss till damtoan. Sen som ni alla vet så ska vi tjejer alltid gå tillsammans. Så vi tryckte in oss alla fyra på toan, det som också hände innan vi gick på toa, var det att den ena tjejen lägger sin garderobsbricka i sin byxlinning. Och händelsen är ett faktum!
Vi har alla kissat färdigt och vi spolar, så ser vi denna ligga där - Nr 182. Sen är den borta! Jädra i havet vad jag skrattade, det var tur att jag redan hade kissat annars hade jag nog kissat på mig av skratt.
Vi sa ändå att där är ingen bra plats att lägga brickan på...

Vi hade jätte kul hela kvällen, med dans och dricka. Sen var det dags att åka hem, och när vi står vid bussen kommer jag på -Skit jag har ju inga pengar! Jag har ju lånat ut dem till tjejen som glömde sin plånbok. Jag hinner till minuten, springer till närmsta bankomat. FINNS INGA PENGAR I AUTOMATEN!! Springer till nästa, jag springer till fyra automater, och det finns inga pengar i några! Hela Växjö är länsad på pengar denna lördag natt! Äsch jag får tigga pengar vid bussen. Det var faktiskt en kille från hem byn som lånade mig pengar, snäll kille, han tyckte väl att det är klart att jag ska få åka med bussen hem.

Slutet gott allting gottGlöm inte att det är den
internationella kvinnodagen idag

Cheers
(lånade bilder)

1 kommentar:

  1. Grattis grattis på födelsedagen!! Hoppas din dag blir som du tänkt dig! Kram Katrin

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)