tisdag 7 april 2009

Vardag

Farmor var här ikväll och hälsade på, hade en hel kasse med saker till barnen. Hon har varit i Thailand på jobb resa, och när det fanns tid över så ägnades det åt shopping! Mestadels kläder, vilket Oscar tyckte mindre kul, men Agnes älskar ju sånt så hennes lycka var gjord.
Ja vad har då hänt den senaste tiden... inte mycket.
Små pulat med saker i hemmet, var i stan och shoppade lite. Har nu inhandlat en Koskinns matta, men har dock inte lagt på den ännu, måste göra det så fort så möjligt så jag vet att den passar, annars så måste jag lämna tillbaka den... eller skulle jag kunna ha den på altanen...hm... ja vi får se vilket vi gör.

När man inte har bloggat på länge så kommer man inte på vad man ska skriva, för det har ju hänt lite grejer som gör att vardagen kantas lite med en guld kant. Kan räcka med en replik från min goda vän MP´s barn som frågade hur många år jag var, jag sa "alldeles för många!" *glimten i ögat*. Han säger, "Okej, hej då 25 åringen ses en annan dag"! TACK SÅ MYCKET H! Inte dumt att vara 25 igen, barn är härliga!

Var avslutning på min sons barn gymnastik igår, det var så fint väder ute så vi tänkte att vi skulle testa och cykla in till byn, premiär. Gossen skötte sig jätte bra i trafiken, och han orkade hela vägen in och hela vägen hem igen. Gymnastiken var rolig, de hade temat "Wild Kids", och det var en hit. Leta ledtrådar och sen letar upp påskägg som låg gömda, spännande!

Jag jobbar hela påsk helgen, ledig söndagen bara, men man är så van så att man tänker inte på det. Det händer så mycket kul denna helgen ändå så det ska nog gå bra.
2 kommentarer:

 1. Vilken lite goding jag har....
  Vad söt han är :)
  Har varit i stan idag och inhandlat mig en kamera...
  ska plåta hela kvällen nu
  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 2. Då kanske det är dags att börja bild blogga nu då Madde!? ;-)

  Cheers

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)