fredag 29 maj 2009

Ullared

Igår var jag i Ullared med min käre vän Susann och hennes mamma, en riktigt nöjes resa med blandade ångest känslor. Man springer runt där slänger i allt möjligt i vagnen och man glömmer snabb bort det som ligger i botten. Men denna gången var jag duktig, om man nu kan säga det... Kändes som att det inte hamnade såååå mycket onödigt i vagnen denna gången, men chocken kommer alltid då det är dags att betala, Va så mycket! Ja , ja dags att lava fram kortet, dra det fort som...Men sist jag var där med samma sällskap så handlade jag för betydligt mer!
Susann vann kvitto tävlingen, mamma Yvonne kom 2:a och jag kom sist! Nästa gång ska jag vinna, man kan vinna, även man inte handla för mest i kronor.
Förr tiden när man åkte dit så blev det inte så "dyrt", för då hade man inga barn. Nu har man barn, ett lite större hushåll att ha i beräkningar. Inga långa loppet så har man gjort en bra affär...

Som ni flesta har märkt så har det blåst en hel del dessa dagar, och vissa har fått känna av dess krafter... bla min rosen buske. I fallet så tog den med sig min urnar, som jag precis hade planterat lite nya blommor i. Ledsamt, måste ha Jockes hjälp med att få upp den igen på väggen, eller så kanske man skulle passa på att flytta den nu när den ändå är halvvägs nere.
Plus det också när jag kom från Ullared, så gick strömmen! Så typiskt! Så är det att bo på landet! Men det gjorde inte så mycket, för både jag och Jocke skulle iväg på varsitt möten så vi slapp vara hemma. Barnen fick vara hos farfar, vilket de inte var ledsna över.


Vår rosenbuske som fick känna vindarnas krafter.
Cheers

1 kommentar:

  1. Härligt med shopping;)
    Har ni inte elvärk??Måste man ha när man bor på landet...../trevlig helg!

    Kram U

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)