tisdag 22 september 2009

Födelsedag

6ÅR!! Kändes som igår, när man låg i 14 timmar innan bebisen ville sig ut+ timmars värkar man hade hemma i byn. Ute i skogen var vi för att kolla våra bekantas nya jaktstuga, jag höll tappert masken, ingen märket något, he he he. Ja, jag skrattade lagom denna dagen, kanske lite när jag fick lustgasen... Summan av kardemumman, ut kom en gosse vid namn Oscar.
Lyckan var gjord för två föräldrar!


Oscar fick några paket på morgonen när han vaknade , men sen var det dags att bege sig till skolan. Hade vi tur så skulle det komma en leverans idag, men det gjorde tyvärr inte så vi får hoppas på idag.
Han fick lite fler paket när han kom hem, sen var vi stressade med att åka iväg till ett ställe som vi hade beställt tid på. Något som han har tjatat om att skulle vilja göra, tror ni inte när vi står utanför så fattar han precis vad vi ska göra! Han kan lista ut saker den lillfisen... öh förlåt jag menar storfisen.
Vi hade jätte trevligt på bowlingen, och naturligtvis så "vann" Oscar!! Stilla vår hunger efter denna roliga upplevelser, gjorde vi på den lokala pizzerian. Sen var det hem, för Farmor & Co, ville bara titta ut en sväng, kaffe och chokladbollar (som Oscar hade bestämt av vi skulle ha till fikat) bjöds det på. Pratade lite med svägerskorna via Skype (en bra uppfinning det), vilket den ena bor i Japan och den andra i Italien,vi saknar er!!Ps. Presenterna innehöll mycket fiskeutrustning, såsom nytt metspö, kastspö, fiskelåda, håv och drag.
Hoppas att det stora paketet kommer med DHL idag.

Cheers

1 kommentar:

  1. Ni verkar oxå ha haft mysigt firande:)

    Kram Ullis!!

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)