onsdag 30 september 2009

Höst & frost tider

Igår var det visserligen också frost, och min sambo fick skrapa rutorna, jag har turen att ha min bil i carporten, he he. Men idag är nog lite värre, eller? Det kändes som det, men jag är inte ledsen för det.
Jag gillar hösten och jag är en höst människa. Tog ett tag att inse det, men med hjälp utifrån, så fick jag det bekräftat av en såndär färganalytiker. Och när man får det bekräftat av någon som inte känner en, inte vet vad man gillar och inte gillar så är det rätt så skrämmande. Jag har alltid fått för mig att jag inte gillar hösten, dels för att mamma gick bort på höstkanten, alla trevliga sommar kvällar är slut, alla grillningar tar slut, bad ute, solen...men...Trevliga kvällar kan vi flyttar in i våra trevliga varma hem, och maten den kan vi laga på spisen. Bad, ja det är bara att åka till närmasta badhus, solen... men herregud den finns ju där hela tiden! Är det så det krisa- åk utomlands!

jag är nog en höst människa, gillar färgerna som är runtomkring oss, att få kränga på sig en varm härlig kofta, tända ljus, elda i spisen. Inga "måsten" i trädgården på en längre tid.

Det som jag skulle klara mig utan, är ju så självklart det som vi ALLA skulle klara oss utan SLASKEN som kommer senare.


Nu får vi hoppas på en härlig höst och vinter, den har ju börjat bra...

Cheers

1 kommentar:

  1. I dag på fm visade sig hösten från sin bra sida,solen sken,klar,hög luft och som du skrev,härliga fina färger i naturen, dessa dagar är även jag en höstmänniska:)
    Kramis Ullis

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)