tisdag 20 oktober 2009

Ny dörr kanske

Min sambo vill så jätte gärna att vi ska köpa en ny dörr, en mycket mer inbrott säker dörr. Vi har för nuläget en dörr med 8 glasfönster vilket jag bara ÄLSKAR. Man går liksom förbi dörren och ha jätte bra uppsyn om vad som händer i trädgården, men visst hade man bott i samhället så kanske man inte hade velat ha en sådan dörr, då det hade blivit rätt så mycket insyn. och det är kanske något som man inte vill bjuda grannarna på! :-)
Det problem som jag tycker är med dörren, är att det är brun... blä. Vill gärna ha den vit, och Jocke vill inte lägga det arbetet på att måla om den, då köper han hellre en ny.
Jag hoppas att jag vinner denna striden om dörren, jag vill ha en med mycket glas och jag tror mig har hittat en nästan likadan!
Tjuvarna, ja de tar sig in på ett eller annat vis ändå, så det kvittar nog vad man har för dörr, typ.

Vackra dörrar!

Cheers
(samtliga bilder är lånade från nätet)

4 kommentarer:

 1. måla dörren själv! Så får du den som du vill ha den.....

  SvaraRadera
 2. Jag vet att man kanske skulle göra det, men det är så himla mycket arbete. Sen har det blivit en sån hemsk kondens/smuts mellan glasen. Så det känns som att man lika väl kan köpa en ny, ja jag vet jag är lat! ;-D
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Vi har också planer på att byta dörrar ut till glasverandan och de första (röda) ser nästan exakt ut som de gamla vi har idag.. Du vet inte vad det är för fabrikat?

  SvaraRadera
 4. Nej tyvärr Ki, jag har kollat lite på nätet men jag har inte hittat vad det är för dörr :-(
  Bilderna är lånade från google.

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)