söndag 3 januari 2010

Gott Nytt år

Vad tiden går fort när man har roligt eller det faktum att man har jobbat hela julen och nyår, I need a vaction!

vad har hänt?
Vid nyår var vi bjudna till våra kära vänner Susann m. familj, där det bjöds på tre rätters meny. Den middagen gick inte av för hackor, det var så att man hoppades att de skulle ringa dagen efter och säga "kan ni inte komma idag också och hjälpa oss att äta lite rester?".

Jag och Joacim fick biocheckar i julklapp, så de utnyttjade vi igår, vi såg New Moon. Tyckte nog att Twilight var bättre, men det är ju också två böcker till, och tydligen så finns det en femte bok som är på gång. Så jag väntar och se vad som händer, eller så kanske jag också lyfter upp Eclipse och läser den, vem vet!

Varit
ute och fotat lite i månskenet, vilket underbart väder det har varit. Månen har lyst upp så himla vackert här ute där vi bor, stjärnklara nätter! Me love it!
Cheers

3 kommentarer:

 1. Jadu Aven (som Leo säger) ser ju riktigt lyxigt och fint ut de där.. Ser bättre ut än vad de kändes (bad planning). Tur man har fina vänner som inte drar sig för att hoppa in me ett handtag när de brister för värdinnan ;)Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha, jag tycker att du hade FULL koll på läget, och allt var såååååå himla fint, det fanns allt- inget saknades!! <3
  kram på dig!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på nya året !!
  Jag följer dina inlägg, jag är imponerad av dina fina foton.
  Gustav

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)