fredag 14 oktober 2011

Frånvaror

Ja, jag brukar ju ursäkta den när jag har varit lite sådan. Men denna gången tyckte jag att jag hade ALL anledning... ;-) Jag har varit iväg på lite semester med mina bröder och pappa, vi har varit "over there". Självklart så kunde jag mobilblogga men jag kände att jag ville vara "ledig" nu när jag var iväg. Men SJÄLVKLART så ska jag bjuda på lite bilder från vår resa!
Det roliga är att det är inte första gången jag är där, har bott i USA 1,5 år så det var roligt att komma tillbaka igen... 14 år senare! Ja jisses! Det är mänga bilder att gå igenom och jag har inte riktigt alla hemma heller, jag vill lägga upp dem i rätt ordning! :-) Så det får denna bilden, collage bild, bilder tagna med mobilen. :-)

6 kommentarer:

 1. Åh så härligt det ser ut! Jag har också bott i USA för en himla massa år sedan, fast på motsatt kustremsa. Längtar efter ett återseende jag med...

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Jag var också bosatt på den kusten (Florida, Fort Lauderdale) men så klart åkte vi över till västkusten och "kollade" läget. Jag ångrar inget! Hela östkusten är avklarad och västkusten, så nu är det bara inladet kvar! ;-) hoppas att det INTE dröjer 14 år till!!! ;-)
  Ps. Vad bodde du? :-)

  SvaraRadera
 3. Arghhhhhhhhh.... Är bara SÅ avis på dig !!! fast ännu mer på dom andra i familjen eftersom dom var i NY oxå :-(

  Men du var värd detta ! Hoppas du njöt varenda sekund, fast det tvivlar jag inte på att du gjorde :-)

  Puss på dig !

  SvaraRadera
 4. Å va skoj!! Jag ska till USA i december. Då blir det Philadelphia och New York :-)

  SvaraRadera
 5. Cia: Jag hade det helt UNDERBART! Men visst ska väl erkänna att det var mycket jobbigt att vara ifrån barn och man. Sen var det NIO TIMMAR tidsskillnad!Det var lite knivit och få ihop telefon tider. ;-)

  Lotte: Åhh vad kul! NY har jag varit i, underbar stad, tror verkligen att du kommer att gilla den! Philadelphia har jag aldrig varit i, men skulle ABSOLUT INTE tacka nej till det! Hört så mycket gott om den staden. Så nog är jag lite avis på dig! ;-)
  Cheers

  SvaraRadera
 6. PS. Tack för kommentarerna! AJ LÖV DHEM!

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)