tisdag 29 november 2011

1 advent

Lite "försenad" sådan, typ.
Hade velat blogga om det i söndags men då kom Berit på besök och tog vår el och försvann (fick tillbaka den dagen efter)!
Igår, ja den dagen bara fes och försvann den också!
Men idag, finns det en liiiiten tid över, till att göra ett blogginlägg om vår 1advent! Det är ju lite sorgligt att julkänslan inte har infunnit sig ännu, desto mer lär man väl få pynta i år istället.
Men vad denna helgen har gått snabbt! I fredags hade jag ett glatt gäng tjejer här, fattades några pga sjukdom och dubbelbokningar, men det gör inget, större anledning till att snart ha fest igen! Vi var barn-fria och karl-fria, en helkväll med mysigt umgänge, med härliga och roliga diskussioner. Sånt som sätter guldkant på vardagen.
Lördagen gick vi mest hemma och pulade, gjorde ett depå stopp hos S & L som inte kunde närvara i fredags, briefade henne! ;-)
Thjoff! Sen kom söndagen och det är redan första advent.  Då var det dags att gå på 5år kalas och det var inte fy skam, tom en lekledare hade de (stora systern i familjen). Jag älskar nog barnkalas lika mycket som lilldäkan gör, träffa föräldrarna och sitta och snacka lite ( i den mån det går), men oftast vill hon inte att jag ska vara kvar! I wounder why?! ;-)
Lite kortfattat om vad som hänt denna helgen... Vi hörs snart igen!
Hoppas att ni hade en trevlig och underbar första advent! <3 

Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)