onsdag 16 november 2011

Facebook i all ära

Men detta får jag krupp på! En massa skit status som man ska kopiera och sen sätta på sin "vägg"! Ni som läser detta och kanske gör det, ta inte illa vid er! Detta är bara min åsikt! Men för min del blir del blir det bara för mycket! Nu säger jag inte att mina status uppdateringar är de bästa, men give it a break!!! 
Fyll er status med något meningsfullt, eller gärna för mig -något ROLIGT!! Något som får en att skratta, eller mår bra för resten av sin dag!
Helt ärligt! Tror ni på allt som skrivs och varnas för på fejjan? Virus hit och dit! Har ni verkligen drabbats av något? Känner ni någon som har drabbats?... nä, trodde inte det heller. Hjärtan hit och hjärta dit! Jag sätter ett hjärtan till någon när jag känner för det, och till den som behöver det, just den dagen och just den stunden. Inte för att bevisa att denne är min vän, bhhhaaaaa!

Som svar på det första logginlägget: Säkert någon som bara var tvungen att hitta på något fjantigt, för att denne hade för lite att göra denne dagen.
Andra inlägget: HALLÅ! Virus?! Give it a rest! Säkert någon som satt på fyllan och skrev sin hjärtans mening, och insåg sitt misstag dagen efter, UPS! Vi skyller på virus och bakterius!
Tredje inlägget: Hur fesan ska vi bota cancer genom att skicka en massa hjärtan till varandra! Här får ni viktiga PG nummer, skicka dessa vidare istället!
Bröstcanser fonden PG 90 05 91-9
Prostatacancer fonden PG 90 01 01-7
Barncancer fonden PG 90 20 90-0
Japp, det var allt jag hade att säga för denna gången! Peace!

Cheers

Ps. Sorry, var tvungen att blow of some steam! Hoppas att jag inte klev någon på tårna ;-)

5 kommentarer:

 1. Couldn't agree with you more.
  Tack för att du talar ut!

  kram M

  SvaraRadera
 2. Håller med dig A-m!!
  Kram /M

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha! Vad skönt att någon höll med, blev lite orolig där ett tag. Att jag nog hade klivit in på lite okänd mark kanske! ;-)
  Cheers

  SvaraRadera
 4. Go AM, Go AM!!
  Gissa om jag himlar med ögonen ett par gånger om dan o suckar "men va faaan,, har du inget bättre för dej.." om alla dessa sätans fjönt-statusar.
  Gör nåt åt allt istället för o sitta o fesbukka hela dagarna!!

  SvaraRadera
 5. Letar efter "gilla" knappen under ditt blogg-inlägg, hittar ingen så jag gillar här istället! *GILLAR*.
  Åsa.

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)