söndag 26 februari 2012

Ja jisses!

Jasicket program!
Tittade på Mello igår med svärmor, svägerskorna resten av La Familia! Som sagt, jag har bara sett första deltävlingen och denna nu igår kväll! Jag känner helt impulsivt att jag har INTE missat mycket! Jag fasthåller fortfarande vid att Loreen tar hem hela tjollabaletten! Grym låt, grymt framträdande, punkt slut!
Men jag måste ju ändå få passa på att kritisera lite, när jag ändå sitter här och bloggar! ;-)
Charlotte P kläder och framträdande tyckte jag var som kopierat Victoria Secrets Fashion show rakt av! Dannys (I love you anyway), fick jag helt spontant att tänka på filmen Tron Legacy.
Axel (något), fick jag för mig att micken som hängde ner var ett snöre, och att den var fäst i honom. För jag kunde ha svurit på att han påminde om Pinoccio, sprätte runt som en riktig trasdocka! Ja, jisses undrar om han ville vara en "riktig pojke"
Christer och Lotta!...
Jag går inte in på det...
Nä, men jag skulle jag rösta på någon så var det i så fall Lisa M. Tyckte det var en bra låt, men dessvärre så kommer det inte att räcka ända fram. Men jag lägger gärna till henne på min Spotify lista, bland lugna favoriter... ;-)

vad ska man lägga upp för bild till detta blogg inlägg? Vet ju själv att jag älskar "bildbloggar",  kanske ett ordspråk från Bobban?! Trevlig söndag på er, solen skiner, fåglarna kvittrar och vi har ätit våfflor!

Cheers

2 kommentarer:

 1. Håller med dig Loreen tar hem allt HOPPAS jag..... Christer och Lotta vad ska man säga...... skämskudde fram!!!!
  Du, behöver "snacka" med dig........
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag tar gärna en pratstund! Kom hit så får du en kaffe också! ;-)
  Cheers

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)