torsdag 19 juli 2012

Att sova länge

Ja, jag kan inte klaga på att vi inte sover ut i detta huset. Ja, det är ingen ordning alls på oss! Vi kan ju inte sova bort HELA semester. Det har blivit sena kvällar... najs. ;-) Men det får nog allt bli tidiga morgnar!... kanske inte ALLT för tidiga. ;-)
Man vill ju ta vara på all sin lediga tid, ha så mycket som vi ska göra! :-D


Cheers

5 kommentarer:

 1. Hej hej. Har jag fel för mig om jag tror att du har en iPhone 4S? Hur fasen får du så klara bilder... Jag tycker min är värdelös....
  Kram Lotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotte
   Jag har IPhone 4. Ibland redigera jag min mobilbilder i Camera+ (en app som jag har köpt i appstore). När jag mobilblogga så använder jag mig av "Bloggerappen" som är jätte bra för oss som bloggar med Blogspot, där kan du välja mellan fem olika bild stl. Jag använder mig av XL (Stl 640x480), tycker det är en lagom stl, ibland den största, om jag använder mig av en Instagram bild.
   Prova denna app och ser vad du tycker, kan ha betydelse.
   Jag blandar med bilder i bloggen, mobilbilder och ibland systemkamera bilder, jag sätter alltid etiketter på mina inlägg så man ska se vad som är "mobilbloggning".
   Jag hoppas att jag har varit till hjälp! :-)
   Ha en UNDERBAR helg!
   Cheers

   Radera
  2. TACK för hjälpen!! Jag bytte App och ska se om det hjälper. Jag har inte kunnat ladda upp bilder från instagram på länge men hoppas det funkar nu!!
   Tack än en gång!!
   Kram

   Radera
  3. Jodå det löste sig, bara det att jag har i gen satsning om hur jag ska få in text mellan bilderna. Men det kanske inte går?

   Radera
 2. Satsning? Aning skulle det stå...

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)