lördag 10 januari 2009

Inspirerad

Jag ringde till min käre vän M redan vi 10.00 idag och undrade om de var sugna på en fika, de hade nästan precis stigit upp, men visst lite fika är ju aldrig fel som vi brukar säga. Så jag skickar in ungarna i bilen, slänger ner lite muffins i en bunke som jag bakade igår, och brumma iväg.
Jag var ju också så sugen på att se deras ny målat/tapetserade kök, älskar sånt. Åh vad det var fint! Så fräscht, vitt, vitt med en engelsk röd panel som gjorde sig jätte bra. Och sen andra vita detaljer som hon hade inhadlat på IKEA. Snyggt M! Åh vad det är roligt att prata inredning och renovering, allt som man vill göra men typ inte har råd till... suck.
Men vi har kommit in ett flow nu i alla fall, vi har målat taket i hallen hämtat hem en tjockare tapet som man ska ha innan man tapetserar med den vanliga, för att göra väggen jämnare. Har äntligen bestämt vilken tapet vi ska ha... eller?... suck.

Jag har i alla fall klätt min stryk bräda nu med det tyget jag handlade på IKEA sist jag var där, titta vilken fin
stryk bräda jag ha nu!Nu matchar den...

Lite lyx måste man ju ha i tvätt stugan, här tittar jag på film när jag stryker och tvättar.


Cheers

2 kommentarer:

  1. Kul att du gillade köket....ja vi är nöjda, det är bättre än innan i alla fall....men vi behöver lite hjälp med vad vi ska sätta på den ena väggen.
    TACK för muffinsarna SUPERGODA
    kram

    SvaraRadera
  2. Det ser jättefint ut vitt, fräscht och praktiskt. Det är inte alltid lätt att få en bra kombo av de två. Snyggt är inte alltid praktiskt. En vän sa till mig häromdagen när vi pratade om min framtida tvättstuga. Tänk på att inte bara göra den praktisk utan mysig så att du trivs där för du kommer ju spendera många timmar där. Det är sant! Du kommer nog att stormtrivas i din nya tvättstuga. KRAM

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)