tisdag 6 januari 2009

Tre virriga mammor, eller kanske bara två

Hann aldrig skriva något inlägg igår, blev lite stressigt. Var ledig igår och gjorde ingenting, borde ha gjort jätte mycket men fick liksom inte fram gnistan till att göra något. Ringer till M se om hon vill hitta på något, hon skulle till IKEA. Jag var inte sen med att fixa till mig och dra IKEA jag med, några tusen fattigare, men lill tjejen hade jag bestämt sen tidigare att hon skulle få två nya byrå till sitt rum.
Så vi blev tre mammor. En mamma som var barnlös, en som hade en baby på 2 månader och så jag med mina två, vem tror ni fick mest ro? Precis, ni har såååå rätt! Men det kanske är tur att man har barnen med sig, för då blir det liksom att man inte handla så mycket. Man känner sig stressad och vill bara påskynda processen med handlandet så att man blir färdig någon gång, så man kommer hem.
Virriga var vi också, i alla fall jag i vanlig ordning. Byråarna som jag har gott dragit på (+ en kundvagn med saker, lite knepigt men det gick) höll jag på och glömma sen mot slutet! Det som jag egentligen åkte dit för! Men jag kom på det, virrig men har ofta koll på läget!
Betalat, vi är alla färdiga! Barnen vill ha korv, titta i börsen inte en endaste öring! Hur fattig känner man sig inte då? Har ingen cash till att köpa en korv för 5:- till barnen! Hittade en 10:a i jack fickan och fick låna en 5:a, så barnen fick sin korv och dricka till slut. När vi står där och prata så kommer den ena mamma på att hon har glömt sin påse i kassan. Allt hon hade handlat hade hon gått ifrån, visst är det skönt att det finns fler virrepannor där ute! Sen var det bråttom hem, ska jobba kvällen, il fart hem, byta om, jobb.


Cheers

5 kommentarer:

 1. Men vad kul vi hade...... eller? Vi var nog lika virriga alla 3.
  Du är inte den enda som blev fattig!!!!
  Men fint blev det i köket, du är mer än välkommen hit och titta...:)
  Nästa gånga tar vi Ullared.....
  Kramizar

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vad bra att tyget passade! Vi tar sikte på ullared till våren eller? Ska vi ta en fika snart eller? Kanske till helgen?

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte vad jag syssla med!? Men jag råkade radera mitt eget inlägg, men jag antar att du hann läsa det Madde ;-)

  SvaraRadera
 5. Ikea med alla barn... Kan det bli härligare??! :)

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)