lördag 21 februari 2009

Lite bak...

Blogg torka? NEJ, bara så himla mycket att göra. Igår körde jag ett dubbel pass, var hemma 2 timmar sen tillbaka igen. Ja jag får ju skylla mig själv, jag hade själv valt det, så nu är det gjort! Nu är klockan 07.30 och jag klev upp för ca 3 kvart sen. Jag gnäller om sov morgon men ibland kan det vara värt att bara gå upp tidigare och ha huset lite för sig själv, jag har slagit in presenter (båda barnen ska på kalas idag), slängt in en ny maskin tvätt. Joacim har stuckit för att jobba, känns om vi aldrig är hemma samtidigt, alltid är det någon som ska jobba på helgen. Men så är det, nu ska man nog vara tacksam att man har jobb i dessa tider...
Nu byter vi samtals ämne. Under de två timmar jag var hemma så passade vi på att baka. Vi bakade kakor, Dumle kakor. Det kalaset som jag och Agnes ska på, pappan i den familjen ÄLSKAR kakor så jag brukar alltid ha med mig kakor till honom, har blivit en kul grej. De har också flyttat till ett nytt hus nu i veckan, så jag får väl svänga inom affären och köpa en korv gröt till dem.
Så på begäran från en blogg läsare, så har jag lovat att, om jag tar bilder på kakor, bullar, mat etc. Så MÅSTE jag skriva receptet också! Naturligtvis så hade jag tänkt lägga upp bilder på kakorna, så under kakorna kommer receptet.



Dumle kakor
175 grader 10-15 min

200 g margarin
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
ca 15 st dumle kolor
Noblesse

Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke, forma dem till små kulor som du sedan lägger i aluminium formar. I varje kula trycker du ner en dumle kola. Grädda kakorna!
När du sedan tar ut kakorna ur ugnen så lägger du en noblesse på varje kaka, och chockladen smälter in i dem. KLART
Så lätt och så gott!

Ha det så bra idag! Det ska vi!

Cheers




5 kommentarer:

  1. Now we're talkin'!!!
    Så ska det se ut!!! =D Gottigottgott!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Vad fint inslaget å vad smaskiga dom ser ut! Gullig du är!!!!

    Hoppas du har en fin dag! kram/Ramona

    SvaraRadera
  3. Idag ska jag göra dumlekakor =) Dom ser jättegoda ut! Kram och hoppas du har en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Dessa verkar jättegoda. Ska prova dem imorgon tror jag. Tack för inspirationen. Mona

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)