söndag 8 februari 2009

På begäran

På begäran från en anonym läsare ;-) (vill ha en bild på min lugg) Så lägger jag in en bild på mig och....min lugg... tada!

Sen behöver ni ju inte glo så noga på henne som luggen sitter på ;-)


Hoppas att helgen har varit bra, min har gått fort, jag har jobbat både i går och idag, tänkte att jag skulle hinna hem i går så att jag skulle få se lite av MF. Men icke, blev istället att jag jobbade över en timme, så kan det gå ibland...
Idag har vi varit på släkt kalas, alltid lika trevligt och svärfar lagar alltid så god mat. Stack dit direkt från jobbet, aldrig dumt att komma till dukat bord.
Nu är man hemma igen, lilla dosan sover, lill killen sitter vid den bärbara datorn och spela (spelo.se) spel. En bra sida med bara barn spel...
Sambon är iväg på sin bandy, som han alltid är på söndagar, så våra söndags middag/träffar brukar vi få ta tidigt på dan.

Nu kommer det bästa... när han kommer hem ska vi SVULLA!!! TJOHOO! Och kolla på film.

Nu ska jag nog gå upp och göra en kopp kvälls te, känner att det behövs igen. Ha näsan lite över den varma koppen, fattar inte att man ska ha denna rinnande näsa hela tiden. Man känner sig som en liten rännstens unge... Åh den filmen är så bra, den måste jag se om jag kan hitta någonstans.

Cheers

3 kommentarer:

 1. Så fint det blev gumman! Passar jättebra i lugg också, allt klär en skönhet heter det ju ;)
  Kram.
  Åsa.

  SvaraRadera
 2. Glömde jag mitt namn...Ja ja!Fint var det i allafall,har oxå gjort ett klipp!//
  Ulrika.

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Du passar ju jättebra i lugg:)

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)