måndag 27 april 2009

Kladdkaka och bok

Suttit på altanen i eftermiddag och läst min bok, härligt väder! Det blåste lite tyckte jag, men det var väl bara att sätta sig i lä.
Föll för grupptrycket och bakade en kladdkaka, ja jag var väl inte så svår övertalig ;-) Som ni vet så får jag bara fräknar, men nu tror jag minsann att jag börjar få lite färg. Bara jag sitter i solen en lite stund varje dag så kommer färgen, så jag slipper rödheten också, skam den som ger sig.

Kladdkaka är gott!
Jag har läst ut min bok idag Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson, två ord: läs den. Himla bra bok. Jag lade på ett kol mot slutet för jag vill ju se filmen, och jag kände att jag måste ha boken färdig innan dess. Hoppas att filmen är lika bra som boken, i såfall så kommer jag inte att bli besviken. Men det är ju alltid ett faktum att det aldrig blir så. I efterhand när jag har läst ut en bok så känner jag alltid en saknad över en bok, en bok som man kanske ha haft till hands en längre tid, och som tyckt varit bra, har nu kommit till ett slut- saknad.
Så nu måste jag snabbt snappa upp en ny, medans jag har ångan uppe! :-) Har en del böcker i bokhyllan som jag inte ha avverkat ännu...

Cheers

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut:)Samma bok ligger i MIN bokhylla o väntar på att hinna bli läst!Vill oxå läsa den innan vi ser filmen.../Ulle

    SvaraRadera
  2. Damma av boken Ulle och läs den! När du väl har börjat och kommit in i den så är den svår att lägga ifrån sig... ;-)

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)