söndag 26 april 2009

Gårdagen- Dagens straff?

Som jag skrev så skulle vi ha lite grill kväll här hemma igår, vi hade två familjer här till middags gäster och kvällen gick jätte bra. Barnen lekte jätte bra, inget bråk, ingenting. Så vi föräldrar kunde med ro sitta ner och bara umgås med varandra- Härligt! Det kändes som längesen när man fick sitta ner och prata. :-)
Familj nr 1 åkte hem vid 11.00, för det var då deras "taxi" kom, Familj nr 2 blev kvar en aning lite längre, iallafall kvinnan och barnet. Mannen cyklade hem vid ca 00.00-00.30, han tyckte att han hade gjort sitt och han hade väl klart inte kul eftersom min man hade smugit lagt sig för att nana. Så där sitter 2 mammor och har inga planer på att bryta upp sin lilla fest, det slutar med att vi sitter uppe till klockan är 04.00! Vi hade hur trevligt som helst, och vad tiden rusade iväg när man sitter så och prata om allt mellan himmel och jord.
Klockan 06.00 vaknar hennes son och har inga planer på att somna om. Så efter 2 timmar sömn så sätter hon sin son i cykelvagnen och cykla hem, vilken rolig syn.
Idag kan jag också summera att vi båda två har mått som vi har förtjänat...eller inte!
Nä det tar jag tillbaka! Vi var väl värda denna kvällen och skulle inte behöva må så här idag! ;-)


Senare i eftermiddags så har jag varit på party hos min kära vän M, trevligt som vanligt, Som vanligt så är jag den siste till att gå. Så mysigt att att sitta och prata, och barnen var ute och lekte i trädgården. Så även här så gick ju tiden fort. Min dotter var såååå trött när hon kom hem, hon skulle ta av sig skorna i hallen och somnade! Mammas lilla kicka, så trött, jobbigt att vara hos M och fika och leka. Nähä nu är jag också trött och ska nog slänga mig i soffan. Ha en fortsatt trevlig söndag, så hörs vi imorgon igen.

Cheers

3 kommentarer:

 1. Hmmm!Missade denna trevliga tillställning i em pga av mindre trevliga bestyr;)Men men...Vackert väder hade vi!Blev det några fina klädköp då?
  Ulle

  SvaraRadera
 2. Du kommer att få en chans till!
  Jag ska ha ett Me & I party den 24 maj. Men jag kommer att skicka inbjudan med posten om det! Och då är du <3-ligt välkommen!

  SvaraRadera
 3. Härligt:)Och TACK!!Kram Ulrika

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)