söndag 15 januari 2012

Att komma ifatt!

Det känns så grymt bra att komma ifatt med sin träning! Gjorde visserligen en rivstart, men jag håller mig stabilt till "träningsschemat", nu gäller det att inte sacka efter! Bor ca 1 km från gymmet så det vore väl fäsen om man inte skulle kunna ta sig dit ;-) Varje tillfällen som ges så ger jag mig iväg för att träna, antingen blir det väldigt sent på kvällarna eller väldigt tidigt på morgonen. :-) Me like!
Dessutom så är jag Power Box instruktör (japp fin titel ska man ha), leder ett pass i veckan, vilket är nog bland det roligaste jag har gjort! Dessa träningsivriga människor man träffar varje vecka och ger 150% varje gång, det ger en annan en sån glädje att jag aldrig kommer vilja ge upp det, och inte tala om "kicken" man får! :-D

(Bilden togs för att bevisa för min lillebror att jag har spenderat tid på gymmet!)

Tränar ni något intressant? Något annorlunda (eller icke annorlunda)  som varje person bör testa!? :-)
Cheers

2 kommentarer:

 1. Du ser härligt sund ut, A-M! Själv tycker jag att det är svårt att komma igång igen, jag tränar på Wellness i t-ryd. Var tränar du?

  kram Maria

  SvaraRadera
 2. För tillfället så tränar jag hemma i byn. Måndagar Gymix medelpass, onsdagar box, allt där emellan fyller jag med löpning och styrketräning. Styrketräningen sker på det lokala gymmet i Tröjemåla! :-)
  Beach 2015 here we come! :-)
  Cheers

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)