söndag 11 mars 2012

Bästa presenten EVER!

Jag tror nog minsann att jag fått den bästa födelsedags present man kan får! Var iväg och handlade mat inför mitt kommande kalas, sticker in lite snabb på systembolaget för att köpa lite stärkande tårar.
 Ja,  ni kan inte ens i er vildaste fantasi ana vad hon bad mig om.... Jo, hon gjorde det absolut icke tänkbara.... (trumvirvel)... hon bad att få se mitt legg! SE MITT LEGG!!! Jag har nog aldrig varit så snabb med att langa (ursäkta uttrycket ;-)) fram legget! Jag sa till henne att hon har räddat min helg, och hon vet inte hur glad och lycklig hon har gjort mig! :-)
När hon så tittade på det så brast hon ut i ett härligt skratt och gratulerade mig på min födelsedag! Mannen bakom ville också visa legg, men jag tycker nog att han får vänta på sin egen födelsedag! ;-) ha ha ha! Var nästan lite beredd på att lämna mitt stärkande inköp, för jag hade fått något så mycket mera stärkande. Något som jag kommer leva på läääänge! 

Kom på mig själv att ha ett löjligt leende på läpparna när jag satt i bilen hem, och kunde inte låta bli att ta en titt på mig själv i backspegeln några extra gånger... he he he... ;-)
Vi lägger väl in ett passande citat, eller vad säger? Ett litet egoboost! ;-) Ha en fortsatt trevlig helg... det ska jag ha! Cheers

3 kommentarer:

  1. Såklart !! Du är ju alltid 20 :-)

    SvaraRadera
  2. Tur det är nån som blir glad av att visa leg, jag blir nästan deprimerad...

    Länka på du, jag ska med bli färdig med länkar så då hamnar du på min sida :-)

    Kram Lotte

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)