fredag 12 december 2008

Virrig

Ja, då äntligen var vi på dagis igår kväll, lucia kväll. Den som jag tog fel på, om ni minns det? dagis fröknarna hade lite roligt åt mig för det. Då kanske jag skulle passa på att dela en annan upplevelse med er läsare, något som bara vissa vet om. Jag känner mig så givmild nu vi juletid så jag kan väl bjuda lite mer på mig själv (fniss).
Vaknar en morgon halvstressad som vanligt, stressa med mig själv att bli färdig, stressa med barnen så de blir färdiga. Skynda mig att lämna barnen på dagis (de ska lämnas på två olika ställen i byn, phu), tittar på klockan, YES! Jag kommer i tid.
Kommer in på jobbet titta på mina medarbetare, och tycker att vi verka var rätt så många, hm. Då säger den ena:
-" vad gör du här?".
-"DA, vad tror du!"säger jag.
-"Men lilla A-M du jobbar inte idag!"
-"jo det gör jag väl" säger jag.
-"Nä det gör du inte".

Nä det gjorde jag inte, kan ju jag informera er om. PINSAMT. Är det rätta ordet...
Så det var bara att köra och hämta barnen igen, och jag som stressade så mycket för ingenting (suck). Denna gången hade åter fröknarna roligt åt mig, med dess värre inte mina barn. Som blev så ledsna att jag kom och hämtade dem igen, de ville så gärna stanna kvar på dagis leka. Vilken dum mamma de har...
Det verka ju vara bara var jag som mamma som gör sådan sak, men som jag skrev innan så bjuder jag på det. Visst är det roligt när andra gör bort sig (fniss), jag kan själv erkänna det! Skade glädjen är den sanna glädjen! Som sagt -Virrigpanna! (fniss)


Så tillbaka till vår lilla lucia kväll igår, titta vilka fina bullar och pepparkakor våra barn hade bakat, och jätte goda!

PS. Lucia Race i byn ikväll, affärerna håller extra öppet med lite jippon, tomtar, glögg, pepparkakor, lotter...


Cheers

1 kommentar:

  1. En liten hälsning till dig, virrepanna ;) hihi, synd att jag missade dig å familjen ikväll, hoppas vi ses en annan dag! Ha en supertrevlig helg! kram kram

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)