lördag 24 januari 2009

Jag lyckas med allt!

Ja, jag kan ju lyckas med! Ta tillbaka mitt hånskatt mot min svåger som ringde hit en gång och frågade hur man kokade ett löskokt ägg... hallåååååå... LOOOOSEEEEEEEEEEER... (var min tanke). Tar tillbaka allt! Hör ni det, ALLT!! Jag biktar mig här och nu.
Jo, vi skulle ha lite mat här hemma (de snickrar & donar här hemma så man måste tillhandahålla med lite mat så att de håller humöret uppe ;-)) och jag lagade lax, potatis med hollandise sås. Telefonen ringer, det var MP, och jag pratar i lugn och ro med min käre vän om både det ena och det andra, vad vi ska ha på oss i kväll när vi åker ut. Ja, kan ni tänka er vi ska åka ut och svira i kväll, Karlshamn. Händer typ en gång i halv året, kanske inte änns det. Tillbaka till det som gjorde att jag har biktat mig här på bloggen. Jo, vi pratar i telefonen så tycker jag att det börjar lukta lite konstig, nej det var ingen fis! fast det luktade nästan så!

JAG HAR LYCKATS BRÄNNA VID POTATISEN! Nu kan man ju fråga sig hur man kan bränna vi potatisen som ligger i vatten? Jo, jag hade kokat torre i grytan, hur man nu kan lyckas med det alltså. Men som jag skrev, jag lyckas med allt!
Så det fick bli lite potatismos till laxen , vilket jag tyckte inte är samma sak. Men idag är jag en erfarenhet rikare... man kan alltså koka torre/fast potatis i grytan. Fråga mig. ;-)

Nu måste jag sticka och göra mig i orning ska på fest nu, och de som vill se min nya lugg, kan se den på Harrys i Karlshamn i kväll! ;-) ha ha ha

Cheers

2 kommentarer:

  1. Det har hänt mig också, och jag ska tydligen vara kock? haha:)

    SvaraRadera
  2. hehe, de har hänt mej me =) & jag ska ju oxå vara kock?!

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)