måndag 16 februari 2009

Familjen annorlunda

Som jag skrev igår så var vi på barn kalas, 5 års kalas med Spiderman tema. Alla barnen var utklädda, de såg jätte roliga ut när de alla sprang runt i sina Spiderman dräkter med på sydda muskler.
Vi föräldrar som ville vara kvar fick vara det, annars är min kille så stor att han gärna vill vara själv på kalas, men jag tycker det är så roligt att träffa föräldrarna också, blir så sällan. Men vi höll oss undan för alla super hjältarna, så det fick leka i fred.
Diskussionen vid vårt bord blev bla om TV serien, Familjen Annorlunda, med tanken på alla barn som var i huset. Tänk att ha så många barn! Jag skulle kunna tänka mig 3, men jag är VÄLDIGT nöjd med mina 2 jag har idag. Men helt seriöst tänk att ha så många barn, hur överlever man, ekonomiskt, känslomässigt! Hur får man tid för sig själv? Jag har bara 2 och jag tycker inte att jag får tid över till mig själv.

Skadeglädjen är en sanna glädjen, det vet ni väl? Jag liksom njöt när hela familjen skulle iväg och handla mat, och det ibland uppstod lite problem. Det är så härligt att se att det te sig nästan likadant i alla familjer, när det ska handlas, ätas/lagas middag, bada/duscha, sova, klä sig etc.


Cheers

3 kommentarer:

 1. Ja det finns alltid de som har det värre;-)Ha ha!!Får man trösta sig med när man bråkar med sin trotsiga 4 åring.....

  U

  SvaraRadera
 2. Jadu U! Du vet hur det ligger till! Sen mitt i all den kaos så ska man vara pedagogisk och förstående!

  Ha! pedagogisk my ass!

  :-)

  SvaraRadera
 3. Ja och sen när man är utbildad pedagog som jag så SKA man verkligen vara pedagogisk,Jo du!!!Man är det med andras barn men INTE sina egna,alltid!!!ha ha ha!!!!;-)

  skönt så länge de är friska i allafall..

  SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)