fredag 22 maj 2009

Besök

Fick besök av familjen Skarin idag, mycket trevligt besök- TACK! Så innan dess så bakades lite härligheter, köpte lite färdigkakor också, orkar ju inte slava i köket hur mycket som helst ;-)
Gjorde kyckling paj med fler härligheter i, som Cia hade beställt i förväg. Hon tycker den är så god så hon brukar vilja ha den när hon kommer på besök, och nästa gång jag kommer till dig gumman så vill jag ha den goda laxrätten, mmMMmmm yammi!
Familjen Skarin består av pappa Rickard, mamma Cecilia och pojkarna Isak och Filip. Lille Filip är min lille gudson, och vill man ha något gos från honom får man hålla fast honom med våld ;-) Vad tiden går fort när man träffas så här över en dag, alldeles för fort. Barnen lekte jätte bra varandra, alltid något som en förälder tänker på när de ska leka med andra barn, bara de inte bråkar och shivas med varandra nu, bara de visar sin bästa sida...
Naturligtvis så hann ju min sambo knappt att träffa dem, för han var tvungen att jobba, och kom precis hem när de skulle köra. Han hann köra ett varv med traktorn som de så gärna ville åka tidigare under dagen, men när det väl kom till krita så ville de inte längre. De nöjde sig med att titta på när Oscar och Agnes åkte.

Nu ska jag sätta mig i soffan ta ett glas rött eller två, se vad tv erbjuder. Barnen fick popcorn och ligger på altanen och titta på film, så de är nöjda.
Jocke...ja han stack för att jaga...

Cheers

2 kommentarer:

  1. Lät gott <3

    U.

    SvaraRadera
  2. Gjorde "dina" dumle kakor igår. Mycket goda o lättbakade. TACK för receptet, o en alltid lika mysig blogg att läsa. KRAM Mona

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)