tisdag 14 juli 2009

Stan

Idag har jag varit i Växjö, träffat min sjukgymnast. Kollade på mitt finger och mätte dess rörlighet, visst är det MYCKET bättre, men det är ändå inte helt 100 ännu. Hon säger att det kan ta upp till 1 år innan allt är tillbaka till den normala. Detta var nog sista besöket hos henne, det är inte så mycket mer hon kan göra. Journalen ska hon skicka upp till läkaren så finns den där om det skulle uppstå komplikationer i framtiden.
När jag var färdig där så begav jag mig ner på stan MMooohhhHHHaaaAA!, Shopping!
Jo det blev en del, men inget att ha ångest över, bara rea!
Tex två fina långärmade tröjor till Oscar från Exit för 20:-/st, köp 2 betala 1 till Agnes från Lindex. Glas burkar med silver lock hos Hemtex för 5 :-/st.
Idag var det en bra dag att vara smålänning. Det dyraste blev till mig, dyraste å dyraste, jag köpte en svart tunn tunika till mig själv till full pris. Tänkte att det kunde vara kul att ha något nytt till på lördag när det bli galej.


Men oj då! Jag har glömt det roligaste! Gottepåsen för hela familjen, innehållande: 1 st Apple Tv, 1 st extern hårddisk, 1st hubb och lite kablar för att koppla samman allt. Tillsammans blir det:
HOME INTERTAINMENT!

Gottepåsen
Älskar hårda paket!
Cheers

1 kommentar:

  1. Skönt att shoppa lite och är det på REA är det ju ännu bättre :)
    Var ska ni på lördag??
    Ha så kul
    kram kram

    SvaraRadera

Vad kul att du ville lämna en kommentar! det värmer så gött när ni gör det! ;-)

Tack för besöket! Du lämnade väl ett litet avtryck?! ;-)